Fotos dolentes

Requisit 1: Almenys una foto ha d’estar exposada malament. És a dir, la major part de la imatge ha de ser o molt a prop del negre (subexposades) o propera a un blanc planer, causa de la sobresaturació (sobreexposada).


Requisit 2: El tema principal d’almenys una fotografia ha de ser escena borrosa pel moviment, ja sigui a causa del moviment del subjecte o el moviment de la càmera.


Requisit 3: En almenys una foto, res en absolut ha d’estar enfocat. És difícil fer una bona foto en què res està enfocat – sigues creatiu!


Requisit 4: S’ha d’utilitzar la configuració de balanç de blancs incorrecte per algun efecte intencional a almenys una foto. La configuració del balanç de blancs diu a la càmera de quin color ha d’esperar que siga la il·luminació de l’escena, per exemple, la llum del dia (que és blavosa) o incandescent d’interior (que és de color vermellós). La majoria de les càmeres tenen un ajust de “balanç de blancs automàtic (AWB)” i configuració manual per a altres tipus d’il·luminació. No cal entendre el balanç de blancs en detall per complir amb aquest requisit. És un tema que en parlarem més endavant en el curs.

Requisit 5: Almenys una foto ha d’estar composta malament. Feu una cerca a Google de “regles de composició fotogràfica”. Llegeix sobre elles, i després trenca’n intencionalment algunes. Si no sabeu què fer és possible que vulgueu considerar un subjecte centrat exactament que produeix una foto estranyament simètrica, una confusió entre el subjecte i un objecte de fons, o un horitzó que no està anivellat. Més endavant parlarem de les regles de composició.

Aquesta foto te la linea de horizont inclinada per aquest fet no esta seguint una regla de composició.

Comentarios

Entradas populares