Tipus de Cameres


Al llarg de la història de la fotorgrafia hi ha hagut molta varietat en els dissenys de les càmeres. Però, mentre la reina de la fotografia era la pel·lícula química, els disseny de les càmeres s’havien de ajustar a les dimensions físiques d’aquesta. Així hi havien diferents dimensions de pel·lícula i en funció d’aquestes dimensions es dissenyava la càmera.
Amb els sensors electrònics tota aquesta situació canvia. Ara els sensors es poden dissenyar de les dimensions adequades per fer càmeres cada vegada més lleugeres i menudes. Actualment amb sensors relativament xicotets s’estan aconseguint prestacions de càmeres professionals de fa uns anys. En resum, els sistemes càmera i objectiu cada vegada són més compactes. Els fabricants i la seua mercadotècnia fan que el ventall d’opcions per triar siga ara més gran que mai. La qual cosa fa que ara siga més difícil triar una càmera.
Ara bé, dintre de tot aquest desgavell podem trobar una classificació com la que us expose a continuació: Tipus de càmeres. Cal tindre en compte que l’article que us propose de llegir és del 2014 i que tres o quatre anys al món de l’electrònica és molt de temps. A classe comentarem com ha canviat les coses, per exemple l’evoució dels sistemes sense espill o Mirroless. Podem llegir al bloc de Oriol Alamany (fotàgraf de natura reconegut internacionalment) sobre el sistema fotogràfic del futur.



  1. Com classificariem una camera GoPro Hero?Esta es una camera compacta del tipus ActionCam.

  1. I una Ricoch Theta 360? Es una camera compacta bridge

  1. Quins creus que són els avantatges d’una càmera amb objectius intercanviables?Tindre mes llibertat i posibilitats a l'hora de fer fotos.

  1. Quins tipus de càmeres disposen d’objectius intercanviables? Totes les cameres de sistemes.

  1. Quins creus que són els avantatges de les càmeres Mirroless segons les opinions que has lleguit al bloc d’Oriol Alamany sobre el sistema fotogràfic del futur? Sigues concret i fes una llista enumerant-les. El seu tamany es un gran advantatge, la possibilitat de combinar diferents objectius ademes del seu preu mes asequible.

Comentarios

Entradas populares